Merkezi Kilit Beyni Değişimi Nasıl Yapılır?

Merkezi Kilit Beyni Değişimi Nasıl Yapılır?

Merkezi Kilit Beyni Fiyatları

Merkezi kilit beyni, aracınızın kilitlenip açılmasında rol oynayan elektronik bir bölümdür. Bu bölüm çeşitli ışınlar yoluyla çalıştırılabileceği gibi manuel olarak da çalıştırılabilir. Siz de fark etmişsinizdir ki günümüzde artık anahtar ile manuel olarak açılan araçlar pek kalmadı. Bunun yerine araçlar uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor ve daha konforlu hale geliyor.

Sizler de Ecumann’dan bozulan merkezi kilit beyninizi değiştirebilir ve aracınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Uygun merkezi kilit beyni fiyatları, hızlı kargo garantisi ve toplu alımlarda sizlere sunduğumuz avantajlar ile sizi mutlu etmeye devam ediyoruz. İsterseniz gelin yazımıza merkezi kilit sisteminin nasıl bozulduğundan bahsederek bir giriş yapalım.

Merkezi Kilit Beyni Neden Bozulur

Eğer aracınızı uzaktan kumandanızla açamıyorsanız, merkezi kilit beyninde sorun arayabilirsiniz. Fakat bu beyin sık bozulan bir parça olmadığından büyük ihtimalle sorun bir başka yerdedir. Uzaktan kumandanızın içindeki piller tükenmiş olabilir veya aracınızın sigorta merkezi hasar görmüş, sigortalar atmış olabilir.

Eğer bu kısımları kontrol ettiyseniz o zaman muhtemelen aracınızın merkezi kilit beyni bozulmuştur. Bu beyin, çoğu elektronik parça gibi sıvı temasında hasar görür ve işlevini yerine getiremez. Merkezi kilit sisteminin tüm işlevleri bu merkezde kontrol edildiği için ne manuel olarak ne de uzaktan kumanda ile aracınızı kilitleyemezsiniz. Bu yüzden hemen merkezi kilit beyninizi tamir ettirmeli veya değişimini yaptırmalısınız.

Merkezi Kilit Beyni Değişimi

Merkezi kilit beynini tamir ettirmenin en kolay ve hızlı yolu tabii ki de yeni bir merkezi kilit beyni taktırmaktır. Böylece sorunlarınızı kökten çözebilir ve çok fazla uğraşmamış olursunuz. Fakat, yeni merkezi kilit beyninizi taktırdıktan sonra yazılımları güncellemeyi ve uzaktan kumandanızı bu beyne entegre ettirmeyi unutmayın. Bu işlemlerden sonra aracınızı kolayca kilitlemeye devam edebilirsiniz.

Bizler Ecumann olarak orijinal çıkma merkezi kilit beyni satışı yapıyoruz. Sizler de bu parçaya ihtiyaç duyuyor ve aracınızı tamir ettirmek istiyorsanız hemen bizlere ulaşarak siparişinizi verebilirsiniz. Siparişinizin sektörün en kaliteli ürünlerinden birisi olacağından ve kısa sürede elinize geçeceğinden hiç şüpheniz olmasın. Ecumann, tüm elektronik yedek parçalarda olduğu gibi merkezi kilit beyni konusunda da sizin yanınızda!  


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published