Airbag Beyni Neden Değişir?

Airbag Beyni Neden Değişir?

Airbag Beyni Neden Değişir ?

Airbag beyni, kazayı algılayan ve kaza sırasında airbagin açılmasına karar veren elektronik bir cihazdır. Bu cihazda kazaların tüm kaydı tutulur ve bir kazadan sonra airbag beyninin tekrar çalışması için bu kaydın silinmesi gerekir. Ve bazı durumlarda ise bu airbag beyni zarar görebilir, kaza olmasa bile airbagler önceki gibi çalışmaya devam etmeyebilir.

Bu tip olumsuz durumları engellemek ve hava yastığının düzgün çalışmasını devam ettirmek için airbag beyni değişim işlemi etkili olabiliyor. Bu değişim sayesinde airbag beyni sıfırlanıp tekrar çalışmaya devam edebiliyor. Diğer bir yandan elektronik aksam zarar gördüğünde tamamen çıkartılıp yeniden takılması gerekebiliyor. İsterseniz gelin airbag beyni neden hasarlanır ve airbag lambası neden yanar bir göz atalım.

Airbag Beyni Neden Zarar Görür

Airbag beyni dediğimiz elektronik olarak hava yastığını kontrol eden parça, pek çok farklı sebep ile hasar görmüş olabilir. Bu sebepler arasında en çok temassızlık dediğimiz durum görülür. Airbag beyni, hasar görecek parçalara erişim sağlayamadığı için airbag lambası yanar ve sizler de bu lamba ile hava yastığı beyninde bir sorun olduğunu anlayabilirsiniz.

Diğer bir yandan bu beyin elektronik bir parça olduğu için oksitlenme ve sıvı teması yüzünden zarar görebilir. Mekanik darbelerle de hasarlanabilecek olan bu parça, mutlaka değişmesi gereken önemli bir parçadır. Eğer airbag beyni bu şekilde hasar gördüyse mutlaka bu parçayı değiştirmelisiniz, çünkü hava yastığınızın açılmasını bu parça sağlıyor.

Airbag Beyni Değişimi

Eğer aracınızın airbag beyni zarar gördüyse değişim işlemi, bu sorunu çözebilecek yegane işlemdir diyebiliriz. Sizler de sizlere en yakın ustaya giderek airbag beyni değişimi yapabilir ve aracınızı daha güvenli bir şekilde sürmeye devam edebilirsiniz. 

Eğer sizler de uygun fiyatlarla çıkma ve orijinal airbag beyinlerine ulaşmak istiyorsanız, Ecumann sizlerin yanında. Toplu alımlara özel fırsatlarımız, kaliteli ürünlerimiz ve geçmişten gelen yüksek müşteri memnuniyetimiz ile sizin yanınızdayız. Sizler de Ecumann’ı seçerek airbag beyni gibi pek çok elektronik ürüne tek bir adresten ulaşabilirsiniz. Kaliteli ürünlerimiz ve yüksek standartlarda hizmet anlayışımız ile güvenli bir araç deneyimi sizleri bekliyor.  


Yorum bırak

Yorumların yayımlanmadan önce onaylanması gerektiğini unutmayın.