FRM Beyni Nedir?

FRM Beyni Nedir?

Frm Beyni Nedir? Frm Beyni Ne İşe Yarar?

BMW ve Mini Cooper marka araçlarda bulunan Frm beyni araçtaki sensörlerden sinyaller alarak merkezi kilit kontrolü, klima, camlar, iç dış aydınlatmalar gibi özelliklerin kontrolünü sağlar. Sürücü tarafında, ayak bölmesinde bulunan küçük bir elektronik bileşendir. Arabanın ışıkları ile merkezi bilgisayar arasındaki iletişimi yöneten Frm beyni aynı zamanda ön panelle arayüz oluşturur.

Frm Beyni Nasıl Bozulur? Belirtileri Nelerdir?

Frm Beyni arızası genellikle araç takviye ile çalıştırıldıktan ya da aküsü değiştirildikten sonra meydana gelir. Frm Beyin arızasına neden olan diğer etmenler ise su hasarı, aşırı ısınma ve zamanla aşınma ve yıpranma yer alır. Frm Beyni işlemine ilişkin arıza kodları diğer modüllerden alındığında Frm Beyninin arızalı olduğu anlaşılır.Frm Beyni arızalandığında bunu anlamanın birkaç yolu vardır. Farların açık kalması, elektrikli camların çalışmaması, göstergelerin çalışmaması, yan aynaların çalışmaması, iç aydınlatmaların çalışmaması ve farların açık kalması gibi. Bu belirtilerden herhangi birini fark ederseniz FRM Beyninizi bir profesyonele kontrol ettirmeniz önemlidir.

 Frm Beyni Fiyatları

Frm Beyni arızalandığında onarım için birkaç seçeneğiniz vardır. Seçeneklerden biri, yeni bir Frm Beyni ve programlama için doğrudan bayiye gitmektir. Ancak bu rotanın maliyeti oldukça yüksek olacaktır. Diğer bir seçenek ise profesyonel bir Frm Beyni onarım servisini seçmektir. Bunlar daha düşük bir fiyata uygun maliyetli onarımlar sunabilir. Onarım maliyetinde tasarruf etmenizi sağlayabilmekte ancak onarım sonrasında Frm Beyninin ne denli uzun ömürlü olacağı ise tamamen bir soru işaretidir.İşte tamda bu noktada orijinal çıkma Frm beyinleri devreye girmektedir. Orijinal çıkma parça ile elektrik sistemlerinin güvenilir ve emniyetli kalacağından emin olabilirsiniz. Stoklarımızda yer alan Frm Beyinleri  sorunlarınızı kökten çözmeye ve aracınızı daha hızlı bir şekilde tekrar yola çıkarmaya olanak sağlar. Daha avantajlı çıkma orijinal Frm Beyinleri için bize ulaşabilir ve uygun fiyat tekliflerimizden faydalanabilirsiniz.


Yorum bırak

Yorumların yayımlanmadan önce onaylanması gerektiğini unutmayın.